Stora canvastavlor kan förvandla ditt hem

Att folk sätter upp i princip allt möjligt på sina väggar hemma är inget nytt, allt från tavlor, tallrikar, masker, vapen och annan konst har i alla tider prytt väggarna i våra hem.
Men i modern tid har istället tavlor och framförallt canvastavlor tagit över mer och mer och pryder snart var och vartannat hem. Och det gör ofta stor skillnad, jag själv ha en helt unik stor canvastavla i vardagsrummet som det bara finns en variant av då motivet på denna tavla har jag skapat helt själv.
Detta då det nu är så otroligt enkelt att online skapa sina egna canvastavlor av bilder man själv har skapat via kanske kamera eller även alster man målat själv, direkt på duken eller i något datorprogram.
Men hur är det egentligen med dessa stora canvastavlor, är det lika enkelt att skapa dessa? Själva tillvägagångssättet är ju så klart det samma med en stor som en liten, dock är utbudet av leverantörer mer begränsat då det krävs större maskiner, och en annan faktor som tillkommer när man handlar på nätet är ju så klart frakten.
Men eftersom ramarna till canvastavlorna är så enkla att själv sätta ihop så kan tavlorna efter produktion rullas ihop och skickas i rör, och själva ramen i bitar vilket gör att storleken på canvastavlan inte påverkar frakten nämnvärt.
Så varför inte leta fram ett vackert motiv och pryda din vägg där hemma med en extra stor canvastavla?