Om oss

Vi är ett gäng glada teaterentusiaster som har hållit på med amatörteater under många år. Vi startade denna sida under 2015 då vi tyckte att det sakandes en sida inom svensk teater som har både djup och bredd. Här skriver vi om nyheter inom teater- och kulturvärlden, men förhoppningen är också att sidan ska ha en bildande funktion för den som vill veta mer om teater, teaterns historia och enskilda teatrar. Kort sagt hoppas vi öka intresset för teater med odenteatern.se samtidigt som vi själva får utlopp för vårt skapande med anknytning till det bästa vi vet: teater. Nedan följer en liten presentation av oss som arbetar med den här sidan:

Michel-härstammar från Teaterns stora födelseland: Grekland. Har länge spelat amatörteater och också jobbat mycket med ljud och ljus. Michel ligger bakom webbdesignen till denna sida, någonting han är mycket stolt över.

Daniel-Daniel är vår copywriter och ”galne man”. Har precis som Michel spelat mycket amatörteater, med fokus på burlesk och satir. Daniel är en riktig idéspruta och passar således bra som copy.

Anita-Anita är en dam i sina bästa år med ordentligt skinn på näsan. Med fast hand håller hon ordning på odenteaterns ekonomi och administration. En riktig klippa, som trots 60 år fyllda, fortfarande joggar de åtta trapporna upptill vårt kontor.