Dags för examen från teaterskolan

Sommaren närmar sig och därmed även dags för skolavslutningar samt examen. För flera klasser är det slut på plugget och arbetslivet väntar, så även klasserna från teaterskolan. Slutar du skolan till sommaren? (I skrivande stund 2017), i så fall förstår du att det är mycket att stå i inte minst för dig, utan även familjen.
Det innebär en hel del arbete både för studenterna och för anhöriga som har mycket att stå i och att planera. Fester ska ordnas, kläder ska köpas, mat ska lagas och gäster ska bjudas in.
Även fix för själva studenten måste ordnas så som studentkostym eller studentklänning, samt stundentdetaljer som ska hängas runt halsen när de springer ut. Exempel på dessa är ju björnar, blommor och annat festligt.
En annan sak men som kanske är den viktigaste detaljen är att studentplakat måste fixas, för oss på teaterskolan är det väl extra viktigt med ett häftigt studentplakat? Ett studentplakat som visar att vi varit teaterapor hela livet. Ett studentplakat med en bild på ett barn som spelar apa, vad kan vara mer passande?
Det finns dessutom väldigt passande mallar till skyltarna för just studenter på teaterskolan. Man kan lägga in häftiga teaterkläder eller teatermasker som ska visa att det är just teaterskolan vi man slutar i från.
Man måste tänka på att skylten, eller plakatet ska hänga med hela studentdagen och måste därför vara ganska tåligt. Måste ju tåla lite stryk i folkmassan där det kan vara ganska trångt utan att man bryter sönder det, eller att det regnar sönder.
Glöm inte att du även kan jämföra priser på studentplakat online hos flera olika aktörer, och välja det företag som är billigast? På detta sätt får du pengar över till annat som måste köpas in. Studenten är ju en av de mest ekonomiskt påfrestande tiderna på året. (Om man i familjen har en student så klart)
Det va allt för detta inlägg, ha ett fortsatt gått teaterår!