Alla pjäser i bokform

Skulle du vilja återuppliva alla våra gamla pjäser i bokform, i så fall riktar dig denna artikel till just dig.

Det är nämligen så att vi har mängder med foton från olika pjäser från odenteatern som skulle passa utmärkt i en fotobok med beskrivande texter för att kunna minnas tillbaka på allt som hänt på denna scen. Har kanske ni också bilder från föreställningar som ni har varit och tittat på så varför inte lägga in dem i kommentarerna här så ska vi se vad vi kan få ihop.

Tänkte i så fall titta på möjligheten att använda dessa bilder och skapa en egen fotobok med texter från varje föreställning vi har bilder i från. Detta för att få någon form av historisk översikt, se tillbaka på vad som visats, vad som vart bra, mindre bra och skriva några korta rader om varje bild.

Skulle det även vara intressant för er att ha en sådan fotobok att bläddra i? Kanske vi ska kontrollera intresset här först innan vi tar tag i själva skapandet.

Men vad är då en fotobok kanske du undrar?  Jo det är helt enkelt en bok, som enklast beställs på nätet där du själv kan lägga in text och bilder i önskad ordning för att sedan få en komplett, välgjord bok med bilder hem i brevlådan. Det är ett perfekt sätt för att titta på bilder man annars aldrig skulle se. Bilderna är numera fast på minneskort och framkallas sällan vilket tidigare va ett krav för att ens kunna se dem. Det är synd, därför tänkte vi försöka ändra trenden här på Odenteatern alla fall, hoppas ni vill vara med och hjälpa till!